Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

Diploma turnen 2024

Diploma turnen

Op 7 juni was het weer zo ver. Het jaarlijkse diplomaturnen voor de recreatiegroepen kleuters en meiden van 6 tot 9 jaar. De kinderen hebben weken geoefend om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Lopen over de smalle evenwichtsbalk, een koprol op de mat en een mooie streksprong op de trampoline. Ook lopen als een kruiwagen, een handstand en hangen aan de rekstok horen erbij.

 Afbeelding1  Afbeelding2  Afbeelding3

 Een groep van 27 enthousiaste kinderen deed mee aan het diplomaturnen. Verdeeld in kleinere groepen mochten de kinderen aan een jurylid en aan alle gekomen belangstellenden laten zien wat ze geoefend hadden.

Er werd regelmatig luid geklapt door mama’s, papa’s, opa’s en oma’s. Begrijpelijk natuurlijk… want ondanks dat sommige kinderen al dat publiek wel spannend vonden,  hebben de kinderen het fantastisch gedaan!           

 Afbeelding4  Afbeelding5  Afbeelding6  Afbeelding7

Aan het einde van het diplomaturnen werden de kinderen persoonlijk naar voren geroepen en kregen zij hun diploma met mooie resultaten uitgereikt. Ook werd er bij alle kinderen een mooie gouden medaille om hun nek gehangen. Wat hebben alle kinderen het goed gedaan en

wat zijn we trots op iedereen!

Afbeelding8

CONTACT

Sportvereniging Beesd
Ledenadministratie
Jeugdlaan 2A
4153 BE  Beesd
ledenadministratie@svb-beesd.nl


ADRES SPORTZAAL
Jeugdlaan 2A
4153 BE Beesd