Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

Nieuwe evenwichtsbalk voor de turnleden van sportvereniging Beesd!

Allemaal een duimpje omhoog en blije gezichten! Dat zegt denk ik wel genoeg! De turnleden van de SVB zijn blij met hun nieuwe evenwichtsbalk.

Met trots presenteren wij u: de nieuwe evenwichtsbalk van de sportvereniging Beesd.

1

Na jarenlang intensief gebruik van de oude evenwichtsbalk merkte de turnleden het al langer – evenwicht houden op de evenwichtsbalk werd steeds meer een uitdaging – er zat beweging in de evenwichtsbalk. Bij het maken van een sprong op de evenwichtsbalk wiebelde de evenwichtsbalk.

Samen met de leden zijn we een actie gestart om geld in te zamelen voor een nieuwe evenwichtsbalk. De oude evenwichtsbalk was toe aan vervanging en zeker voor de leden van de selectie is het belangrijk om hun oefeningen uit te kunnen voeren op een evenwichtsbalk zonder dat de evenwichtsbalk wiebelt. “Sticken” – het direct stilstaan na het uitvoeren van een turnelement geeft geen aftrek bij een turnwedstrijd en is dus belangrijk – als de evenwichtsbalk wiebelt dan zou dit juist disbalans kunnen veroorzaken.

2

Alle turnleden, zelfs de allerkleinsten hebben geholpen met het inzamelen van geld voor de nieuwe evenwichtsbalk. Met hulp van de varkentjes-was-actie werd geld ingezameld. Ook verkochte de leden plantjes aan de deur in Beesd en omgeving tijdens onze jaarlijkse SVB plantjesactie. Uiteindelijk was het geld bij elkaar verzameld voor de aanschaf van een nieuwe evenwichtsbalk.

Net voor de zomervakantie werd de evenwichtsbalk besteld, helaas met een lange levertijd van 6 weken.

In de zomervakantie werd onze splinternieuw ‘soft touch’ evenwichtsbalk geleverd. Door enkele hulpvaardige trainers, assistenten en vrijwilligers werd de evenwichtsbalk gemonteerd.

3

Na de zomerstop werd de nieuwe evenwichtsbalk direct volop gebruikt door de meerdere turngroepen. Vanuit de turngroepen kwamen er direct veel enthousiaste geluiden! De nieuwe evenwichtsbalk gaf veel stabiliteit en de soft touch was ook prettig. Ook vanuit de trainers positieve berichten doordat de evenwichtsbalk gemakkelijk in hoogte verstelbaar was.

Kortom alleen maar blije gezichten! En dat is ook wel te zien op de foto’s!

4

Via deze weg willen wij nogmaals iedereen bedanken die ons geholpen heeft met het sponsoren van geld voor onze nieuwe evenwichtsbalk! Fijn dat we op uw steun konden rekenen, want zonder sponsors particulier of van bedrijven stonden onze leden nu niet op de nieuwe evenwichtsbalk!

Voor iedereen die enthousiast is geworden van de foto’s en ook over de nieuwe evenwichtsbalk wil lopen – meldt uw kind gerust aan voor een proefles bij 1 van onze turngroepen. Vanaf 3 jaar kan uw kind al meedoen aan de turnlessen bij de SVB. Meer informatie vindt u op de website: www.svb-beesd.nl

Wie weet zien we uw zoon of dochter bij 1 van onze lessen! 

CONTACT

Sportvereniging Beesd
Ledenadministratie
Jeugdlaan 2A
4153 BE  Beesd
ledenadministratie@svb-beesd.nl


ADRES SPORTZAAL
Jeugdlaan 2A
4153 BE Beesd