Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

Grote Clubactie 2022

logo











Sportvereniging Beesd gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 24 september is de e landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie weer van start gegaan. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het aanvullen en vernieuwen van diverse materialen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Wil je de club ook steunen?
Mocht je nog geen mogelijkheid hebben gehad om loten te kunnen kopen, dan kun je via de link hieronder loten kopen en de club steunen!
LOTEN KOPEN

CONTACT

Sportvereniging Beesd
Ledenadministratie
Jeugdlaan 2A
4153 BE  Beesd
ledenadministratie@svb-beesd.nl


ADRES SPORTZAAL
Jeugdlaan 2A
4153 BE Beesd