Hoofdsponsoren

Accon.pngAlcredis.pngBHO_logo_donkergrijs.pngBOT.pngBeflex-it.pngBoons_Markt.pngHuibert_de_Jong.pngInternational_Plywood.jpgLogo-Alpha-fysio.pngRabobank_FC_2010.jpgTamoil.pngloodgieterHans-Kroezen.jpguitvaartverzorging-rivierenlad.gif

SVB MA1 kampioen

Afgelopen zaterdag zijn de volleybalmeisjes SVB MA1 kampioen geworden. 
In de laatste wedstrijd moesten minimaal 2 sets gewonnen worden van de meisjes van Vives om de laatste concurrent Servia uit Vianen achter zich te laten.
De meiden begonnen erg goed aan de wedstrijd  [ waren wel zenuwachtig.] en de eerste set werd vrij gemakkelijk gewonnen met 25-14.
De 2e set ging iets moeilijker, Vives had beter antwoord op het sterke aanvalsspel van SVB waardoor het wel een hele leuke wedstrijd werd, maar door een hoge service druk en goed anticiperen op de terugkomende bal werd ook de 2e set gewonnen en was het kampioensschap een feit.
In de derde set ging alles heel gemakkelijk de spanning was eraf en deze set werd vrij eenvoudig gewonnen met 25-12, de laatste set lieten de meiden helemaal lopen [kampioen waren ze toch al] bij een achterstand van 23-18 kwam de inzet weer terug en kwamen ze nog terug tot 24-24 maar uiteindelijk ging de laatste set met 28-26 naar Vives.
Na de wedstrijd konden de meiden genieten van een heerlijke alcoholvrije champagne en natuurlijk frietjes.

MA1 meisjes

SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk