Afgelopen woensdag 15 mei is het Mix team van SVB kampioen geworden in de RECVOL competitie Mix Eerste Klasse.

De titel werd behaald met 10 punten voorsprong op de nummer 2 en een eindsprint met 8 gewonnen wedstrijden met 4-0.

Een mooie prestatie. Op de foto de spelers en speelsters in het groene kampioensshirt.

 

PHOTO 2019 05 16 15 51 06 v2PHOTO 2019 05 16 15 51 06 v2

 

Op zaterdag 13 april werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De 7 teamleden van SVB MC1 moesten hun eerste plaats verdedigen in Lopik. Met een uitslag van 2-2 haalden de meiden van de SVB het kampioenschap binnen. Vol trots kregen ze de medailles uitgereikt door hun coach!

 

SVB MC1 kampioen klein

Afgelopen zaterdag zijn de volleybalmeisjes SVB MA1 kampioen geworden. 
In de laatste wedstrijd moesten minimaal 2 sets gewonnen worden van de meisjes van Vives om de laatste concurrent Servia uit Vianen achter zich te laten.
De meiden begonnen erg goed aan de wedstrijd  [ waren wel zenuwachtig.] en de eerste set werd vrij gemakkelijk gewonnen met 25-14.
De 2e set ging iets moeilijker, Vives had beter antwoord op het sterke aanvalsspel van SVB waardoor het wel een hele leuke wedstrijd werd, maar door een hoge service druk en goed anticiperen op de terugkomende bal werd ook de 2e set gewonnen en was het kampioensschap een feit.
In de derde set ging alles heel gemakkelijk de spanning was eraf en deze set werd vrij eenvoudig gewonnen met 25-12, de laatste set lieten de meiden helemaal lopen [kampioen waren ze toch al] bij een achterstand van 23-18 kwam de inzet weer terug en kwamen ze nog terug tot 24-24 maar uiteindelijk ging de laatste set met 28-26 naar Vives.
Na de wedstrijd konden de meiden genieten van een heerlijke alcoholvrije champagne en natuurlijk frietjes.

MA1 meisjes

Zaterdagmiddag is het mixteam van de SVB JC1 ongeslagen kampioen geworden.
In de laatste wedstrijd moest minimaal gelijk gespeeld worden om kampioen te worden. 
Onder toeziend oog van het publiek wat naar het klokhuis was gekomen werden de eerste 3 sets werden vrij gemakkelijk gewonnen, en konden de kids het feestje vieren dat ze kampioen zijn geworden, de vierde set werd nipt verloren maar dat kon de pret niet drukken, na de wedstrijd kregen de kids hun welverdiende medaille en natuurlijk ontbrak het frietje met een heerlijk drankje niet.

JC1 mix 2018

Afgelopen zaterdag 14-04-2018 zijn de volleybalmeiden van SVB MA1 kampioen geworden.

Na de goede overwinning op Bourgondië vorige week zaterdag konden de meiden in de voorlaatste wedstrijd kampioen worden, er moest dan wel met 4-0 worden gewonnen van de meiden van Cito uit Zeist.

Vol goede moed gingen we op weg naar Zeist, helaas kon Eline door een blessure opgelopen op de laatste training niet meespelen.

De eerste set ging vrij eenvoudig door een hoge servicedruk en goed anticiperen op de terugkomende bal was het al snel 10-2 voor SVB, waarna de set eenvoudig is uitgespeeld met een setstand van 25-8

De 2e set was een copy van de eerste set al snel was er een grote voorsprong die niet meer werd weggegeven en ook deze set werd eenvoudig gewonnen met 25-15

De derde set ging echter heel anders er kwam tegenstand en door wat kleine foutjes was er een achterstand van 10-7 snel een time out aangevraagd en de meiden even op zijn plaats gezet en dat de inzet even iets omhoog moet om deze set te winnen, echter liep het niet lekker en ook de netballen vielen de verkeerde kant op, achterstand van 17-11 [oeps]  weer time out aangevraagd, aangegeven dat we gewoon weer de basis moeten spelen mooi in 3-en spelen en zelf de aanval maken zodat de tegenstander geen kans meer krijgt.

Na de time-out 2 wissels toegepast om het tij te keren want het zal toch niet dat we vandaag geen kampioen worden.

De meiden pakten het goed op en met een sterke servicedruk, goede passing kwamen  we weer in ons vertrouwde spel en werd de achterstand omgezet in een 18-17 voorsprong, daarna werd de set met een paar zeer mooie aanvallen winnend afgesloten met 25-19.

In de 4e set ging het aan het begin nog gelijk op maar toen de meiden de druk opvoerden kwam de overwinning van de 4e set dichtbij en met een prachtige laatste aanval [schitterende pass en set-up] werd de laatste set met 25-13 gewonnen en dus een 4-0 overwinning en is het kampioenschap een feit.

 

Gefeliciteerd meiden top gedaan. 

De trotse trainer/coach Marjo

Meer artikelen...

SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk