Mini volleybaltoernooi 2023

Mini volleybaltoernooi Sportvereniging Beesd

Zaterdagochtend 4 februari 2023, 4 volleybalvelden, 15 scheidsrechters en tellers, 18 teams en coaches en 90 kinderen, allemaal aanwezig in de Sporthal van Beesd! Na 5 jaar afwezigheid organiseerde Sportvereniging Beesd weer een mini volleybaltoernooi!

betuwefotograaf SVB Beesd 10

Met 90 enthousiaste kinderen, van 5 tot 12 jaar werd om 9:30 gestart aan het toernooi. Naast teams uit de regio nam Sportvereniging Beesd zelf ook deel met 4 teams! Verdeeld over 4 poules werden in totaal bijna veertig wedstrijden gespeeld. In 12 minuten werden leuke punten gemaakt door alle teams, maar belangrijker, alle deelnemende kinderen hadden zichtbaar plezier tijdens het spelen van hun wedstrijden. Aan belangstelling ook geen gebrek, menig inwoner van Beesd, vriend of vriendin, ouders of opa & oma, ze kwamen kijken en aanmoedigen.

 

betuwefotograaf SVB Beesd 11

Sportvereniging Beesd kijkt terug op een geslaagd toernooi en in het bijzonder met de vrijwillige inzet van zowel de (jeugd)teams van de verenigingen, die als scheidsrechter en teller aanwezig waren als de ouders van de jeugdleden die in de organisatie geholpen hebben!

Was u er niet bij, en heeft u de jongste volleybaltalenten uit Beesd gemist? Geen nood. Sportvereniging Beesd ziet weer een nieuwe jaarlijks traditie. Zien we u dan volgend jaar in de sporthal van Beesd? Kinderen die graag eens volleybal willen ontdekken, zijn iedere woensdagavond 18:00 uur welkom om eens vrijblijvend mee te trainen.

betuwefotograaf SVB Beesd 12