Clubkampioenschappen recreatie 2019

Vrijdag 12 juli werd het seizoen voor de recreatie turners en turnsters afgesloten met clubkampioenschappen. Alle ouders/grootouders/vrienden en andere familieleden waren welkom om te komen kijken. De bar was open en het was een grote en gezellige opkomst!
Elke groep kon laten zien wat ze in een jaar tijd weer allemaal bijgeleerd hadden.

Voor de kleuters was dat in de vorm van een demonstratie, ze ontvingen allemaal een diploma en een gouden medaille! Wat waren ze trots!

De jongensrecreatie en meisjesrecreanten vanaf 10 jaar oud lieten oefeningen zien op verschillende toestellen. De recreatiemeisjes van 6 t/m 10 jaar oud werken met Kleuren Turnen en lieten aan het publiek en de jury diverse losse elementen zien die beoordeeld werden. In totaal werden er ongeveer 20 elementen getoond aan de jury. Wauw!!!

Iedereen heeft ontzettend goed zijn/haar best gedaan en persoonlijke successen behaald. De kampioenschappen werden afgesloten met het uitreiken van de medailles.

SAM 1983SAM 1989
SAM 2002SAM 1994

SAM 2010 2SAM 2008 2

SAM 2035 2SAM 1998 kopie 2
SAM 2032 2SAM 2030 2Turnen onderlinge wedstrijd jongens 31-03-2018

31 maart 2018 was de 1e onderlinge wedstrijd voor de jongens bij SV Zijderveld.

In de 1e categorie mocht onze jongste turner Tiamo. Hij heeft echt super oefeningen laten zien. Wat stond iedereen versteld van jouw prestaties. Hij heeft een zeer terechte 1e plaats behaald!

31 03 2018 jongens

In de 2e categorie zaten Dinand en Lucas. Zij hebben in de trainingen hard gewerkt voor die vervelende vrouwenbrug. Dinand die pas net op turnen zit heeft met de vrouwenbrug ook een zeer grote vooruitgang laten zien. Super jongen! Ook Lucas heeft zich bewezen, zijn beste oefening was op de ringen. Goed gedaan! Lucas werd 1e en Dinand 2e

31 03 2018 jongens 3

In de laatste categorie zaten Rens, Lars, Mika en Igor.
Igor zit pas een paar maanden op turnen. Hij pikte alles zo goed op dat hij in de moeilijkste categorie kon meedoen. Hij presteerde het om een zeer nette salto te springen op vloer. Ook bij de ringen heb je iedereen weten te verbazen. Ik ben mega trots op Igor. Hij heeft de 4e plaats behaald. 
Rens en Lars hebben in vier lessen 3/4 reus op de vrouwenbrug geleerd en dit element hebben ze ook zeer netjes op de wedstrijd laten zien. Jongens normaal doe je hier maanden over. Jullie mogen enorm trots zijn! Lars heeft ook op de ringen heel strak geturnd hij werd 3e.

Rens jij hebt echt iedereen weten te verbazen, het publiek, de jury echt iedereen heeft met veel bewondering naar jouw oefeningen gekeken. Een super sprong (handstand platval over de pegasus) ook vloer was goed een mooie arabier flikflak maarja, toen kwam jouw grote concurrentie Mika op jouw schouder tikken. Want hij turnt zeer netjes en strak. En daarmee heeft hij jou verslagen op de vloer. Mika mijn complimenten jij flikt het gewoon even om in twee lessen te leren ophurken op brug! Rens werd 1e en Mika 2e

31 03 2018 jongens 5

Lieve mannen ik ben zo onwijs trots ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

31 03 2018 jongens 4

Joƫlle bedankt voor je hulp!

Met sportieve groet,
Charlotte (trainster jongens groep)

SVB start met KleurenTurnen

kleurenturnen

Sportvereniging Beesd werkt vanaf september 2017 met Kleuren Turnen!
Het Kleuren Turnen biedt de mogelijkheid om een heldere lesstructuur te waarborgen voor kinderen, van beter leren bewegen, tot beter leren turnen. Binnen dit systeem wordt op een positieve manier de motorische ontwikkeling van ieder kind gestimuleerd. Ieder kind krijgt een eigen doelenboekje waarin de ontwikkeling wordt bijgehouden. Meerdere malen tijdens het seizoen zijn er kijklessen voor ouders en mogen de doelenboekjes ingezien worden. De trainsters zijn blij met dit systeem omdat de lessen nog leuker worden, ieder kind op eigen niveau kan werken en er meer variatie zal zijn. Dit seizoen starten de meisjes recreatiegroepen met het systeem. Het volgen van proeflessen is altijd mogelijk. Kijk op het lesrooster of stuur voor meer informatie een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..