Adres gegevens Het Klokhuis
Jeugdlaan 2A
4153 BE Beesd

Link naar Google Maps

Routebeschrijving vanaf de A2 afslag 14 (Beesd) vanuit Utrecht

A2 afslag 14 Beesd, onderaan de afrit neemt u op de rotonde de 2e afslag (Parkweg). Vervolgens gaat u rechtdoor en blijft u op de Parkweg (niet met de weg mee). De Parkweg gaat over in de Wilhelminastraat. Op de Wilhelminastraat na ongeveer 700 meter rechts afslaan naar de Jeugdlaan. Het Kulturhus bevindt zich aan de rechterzijde. Bij het Kulturhus is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wilt u voor langere tijd parkeren, dan raden wij u aan om de auto op het Dorpsplein te parkeren en van daaraf naar het Kulturhus te lopen.

Routebeschrijving vanaf de A2 afslag 14 (Beesd) vanuit ‘s Hertogenbosch

A2 afslag 14 Beesd, onderaan de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de weg over het spoor heen. Op de rotonde de 1e afslag (Parkweg). Vervolgens gaat u rechtdoor en blijft u op de Parkweg (niet met de weg mee). De Parkweg gaat over in de Wilhelminastraat. Op de Wilhelminastraat na ongeveer 700 meter rechts afslaan naar de Jeugdlaan. Het Kulturhus bevindt zich aan de rechterzijde. Bij het Kulturhus is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wilt u voor langere tijd parkeren, dan raden wij u aan om de auto op het Dorpsplein te parkeren en van daaraf naar het Kulturhus te lopen.

Routebeschrijving vanuit Geldermalsen of Leerdam

N327 op de rotonde afslag Beesd (Veerweg) de Linge over. Vervolgens gaat u rechtdoor en komt u op de Achterstraat (niet met de weg mee). De Achterstraat gaat over in de Wilhelminastraat. Op de Wilhelminastraat na ongeveer 100 meter links afslaan naar de Jeugdlaan. Het Kulturhus bevindt zich aan de rechterzijde. Bij het Kulturhus is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wilt u voor langere tijd parkeren, dan raden wij u aan om de auto op het Dorpsplein te parkeren en van daaraf naar het Kulturhus te lopen.