Over SVB

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de Sportvereniging Beesd. U vindt er de bestuursmededelingen, nieuws, de contactpersonen van de vereniging, waar de sportzaal zich bevindt en algemene informatie.

Over de website

De website van de SVB bestaat uit een algemeen gedeelte en per sport een onderverdeling.

Gebruikersrechten foto's en namen: Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De maker van deze pagina's wijst elke aansprakelijkheid van de hand voor fouten in welke vorm dan ook. De website van de SVB wordt gerealiseerd door een vrijwilliger. Staan er foto's en teksten op de site waar u het niet mee eens bent dat deze op de site staan, meld het dan even bij het secretariaat. De foto's op de website van de SVB vallen onder het Nederlands Auteursrecht. Derhalve mogen deze werken niet worden gebruikt, hergebruikt, gepubliceerd, verspreid of gekopieerd worden zonder toestemming van de SVB.

Wij behouden ons het recht voor, om ontvangen bericht(en) of delen hiervan (zoals foto's, verslagen enz.) openbaar te maken, aan te passen en te gebruiken op deze website, als in andere uitingen, zowel online als offline.

Mocht u problemen ondervinden bij het bekijken van onze website of treft u informatie aan die niet klopt of reeds verouderd is? Meld dit dan bij het secretariaat (per e-mail) of eventueel bij de coördinator van de desbetreffende sport.

Wanneer u informatie heeft voor de website kunt u deze e-mailen naar het secretariaat. Geef dan aan om welke sport het gaat.

Een goede website kan alleen tot stand komen met behulp van de bezoekers. Aarzel daarom niet wanneer u opmerkingen heeft! 

Ideeënbus

Goede ideeën vanuit alle deelnemers in onze vereniging zijn van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat er onder de SVB-ers voldoende creativiteit bestaat om ideeën aan te leveren. Het bestuur zal deze ideeën toetsen aan de mogelijkheden van de vereniging. Dus, heeft u een goed idee voor de vereniging? Aarzel niet en schrijf het op. U kunt uw idee aan de trainer geven of in de brievenbus van het secretariaat doen (Klokhuis, Jeugdlaan 2A in Beesd). Maar u kunt uw idee natuurlijk ook per e-mail kenbaar maken. Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en uiteraard krijgt u daarna een terugkoppeling van ons. Wij rekenen op uw enthousiaste bijdragen!

Sporten

OMNI Sportvereniging Beesd (SVB) verzorgt zaalsporten in de sportzaal aan de Jeugdlaan 2a in Beesd. De SVB is in maart 1971 opgericht als dames trimgroep. In de loop der jaren is het aantal takken van sport binnen de SVB gewijzigd en uitgebreid. Op dit moment bestaat het aanbod van zaalsporten voor junioren uit gymnastiek (turnen) en volleybal. Voor senioren organiseert de SVB badminton, basketbal, senioren in beweging, ritmische gymnastiek en volleybal.

Algemeen

Vanaf 3 jaar kun je bij de SVB komen sporten. Kijk voor de leeftijden in het rooster (tabblad Leden). De SVB laat kinderen al op jonge leeftijd toe omdat het op die leeftijd belangrijk is om de motoriek te ontwikkelen. Met haar aanbod aan sporten biedt de SVB de jeugd van Beesd en de omliggende dorpen Acquoy, Rhenoy, Gellicum, Rumpt en Enspijk de gelegenheid om in de zaal actief te zijn. In de directe omgeving zijn daar geen andere gelegenheden voor.

Het bestuur van de SVB heeft zich ten doel gesteld om meer te zijn dan een vereniging waar alleen gesport wordt. Jeugdleden worden ingezet bij activiteiten. Hulptrainers voor de jongste groepen worden geworven onder de oudere leden.

Daarnaast biedt de SVB trainersopleidingen en cursussen aan, aan leden met potentiële doorgroeimogelijkheden naar een trainersfunctie. Creativiteit en eigen inbreng worden gestimuleerd bij demonstraties en uitvoeringen.

Tenslotte hanteert de SVB actief een pestprotocol en maakt haar jeugdleden daarmee bewust van de gevolgen van pesten.