Turnen onderlinge wedstrijd jongens 31-03-2018

31 maart 2018 was de 1e onderlinge wedstrijd voor de jongens bij SV Zijderveld.

In de 1e categorie mocht onze jongste turner Tiamo. Hij heeft echt super oefeningen laten zien. Wat stond iedereen versteld van jouw prestaties. Hij heeft een zeer terechte 1e plaats behaald!

31 03 2018 jongens

In de 2e categorie zaten Dinand en Lucas. Zij hebben in de trainingen hard gewerkt voor die vervelende vrouwenbrug. Dinand die pas net op turnen zit heeft met de vrouwenbrug ook een zeer grote vooruitgang laten zien. Super jongen! Ook Lucas heeft zich bewezen, zijn beste oefening was op de ringen. Goed gedaan! Lucas werd 1e en Dinand 2e

31 03 2018 jongens 3

In de laatste categorie zaten Rens, Lars, Mika en Igor.
Igor zit pas een paar maanden op turnen. Hij pikte alles zo goed op dat hij in de moeilijkste categorie kon meedoen. Hij presteerde het om een zeer nette salto te springen op vloer. Ook bij de ringen heb je iedereen weten te verbazen. Ik ben mega trots op Igor. Hij heeft de 4e plaats behaald. 
Rens en Lars hebben in vier lessen 3/4 reus op de vrouwenbrug geleerd en dit element hebben ze ook zeer netjes op de wedstrijd laten zien. Jongens normaal doe je hier maanden over. Jullie mogen enorm trots zijn! Lars heeft ook op de ringen heel strak geturnd hij werd 3e.

Rens jij hebt echt iedereen weten te verbazen, het publiek, de jury echt iedereen heeft met veel bewondering naar jouw oefeningen gekeken. Een super sprong (handstand platval over de pegasus) ook vloer was goed een mooie arabier flikflak maarja, toen kwam jouw grote concurrentie Mika op jouw schouder tikken. Want hij turnt zeer netjes en strak. En daarmee heeft hij jou verslagen op de vloer. Mika mijn complimenten jij flikt het gewoon even om in twee lessen te leren ophurken op brug! Rens werd 1e en Mika 2e

31 03 2018 jongens 5

Lieve mannen ik ben zo onwijs trots ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

31 03 2018 jongens 4

Joƫlle bedankt voor je hulp!

Met sportieve groet,
Charlotte (trainster jongens groep)