Volleybal - Volleybaltoernooi in Amersfoort op 25 mei

Nu de competitie is afgelopen hadden de jongens en meiden wel weer zin om een wedstrijd te spelen. In verband met het slechte weer werd helaas het toernooi binnen gespeeld in plaats van buiten.

Rond de klok van tien startte het toernooi. Als eerste mochten de jongens en meiden van de C aantreden. MC1 speelden als eerste tegen Sovoco en daarna tegen 2 teams van Keistad.
Van Sovoco wonnen de meiden gemakkelijk en tegen de teams van Keistad werd er 2 keer gelijk gespeeld. Hierdoor werden ze net geen eerste maar 2e in de poule. Al met al een puike prestatie.

De JC1 waren in een zware poule ingedeeld en speelden op een groot veld.
1 x werd er gespeeld tegen Shot uit Culemborg en de overige wedstrijden tegen teams van Keistad.
Nadat ze gewend waren aan het grotere veld werd er goed gespeeld met soms mooie aanvallen en goede services. Zo werden heel wat punten bij elkaar gespeeld maar de hoogste plaatsen waren niet voor het team uit Beesd.

Vanf 13.00 uur ging het toernooi verder met de A, B en D teams. De SVB trad alleen aan met het D-team (het B-team had een ander uitje).
De MD1 speelde 4 wedstrijden waarvan 3 tegen teams van Keistad en 1x tegen een team van Switch. De eerste twee wedstrijden moesten ze nog wennen en werd er helaas verloren, maar verder in het toernooi gingen ze steeds beter spelen en werden de benodigde punten gehaald en werd er 1 x gelijk gespeeld en de laatste wedstrijd werd zelfs gewonnen.

Ook konden de kids tijdens het toernooi genieten van de overheerlijke popcorn en konden ze vrijuit zichzelf of een ander schminken.
Al met al een heel leuk en gezellig toernooi met mooie wedstrijden.

Coach Marjo, Marco en William