Nieuws van de Ritmische gym

jubileum1

Hallo allemaal,
30 jaar bestaan we, bijna 31 jaar, in februari nl. maar 30 jaar hebben we met veel plezier gevierd en ook afgesloten in december. Met de hele groep naar de 3 Zussen in Meteren, een hele leuke lokatie om met elkaar 2015 af te sluiten. Als verrassing kwam Nel Smits binnen wandelen, ja zij hoort er nog steeds bij. Clemy had een lied gemaakt dat zij met z'n allen zongen en waarvan ik het refrein in m'n uppie mocht laten horen, klonk perfect hoor! We hebben lekker koffie ennnn gebak genuttigd, voor mij was er een leuke verrassing in kadoverpakking, iets dat met zorg uitgekozen is dat weet ik zeker.
Meiden, het was weer beregezellig, zelfs Betteke, die dit voor de 1e keer meemaakte, wil graag blijven om ook de 2e keer het sfeertje te kunnen proeven. Bedankt.
2016, we zijn weer begonnen, hebben al weer een heleboel standjes en oefeningen achter de rug, 1 keer koffie gedronken in de Pluk, laatste maandag altijd en zijn de voorbereidingen voor onze jaarlijkse SNERTAVOND geregeld, we gaan naar Klaske waar we weer onze nostalgische snert gaan nuttigen met van alles erop en eraan. Gezelligheid kent geen tijd. Meiden van de Ritmische, we gaan 2016 met z'n allen weer sportief beleven, genoeg varianten aanwezig om er geen saaie boel van te maken. Groetjes, Lies Westbroek